Υπηρεσίες

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που παρέχει η EMS Integrations

 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην τοποθέτηση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις σε συστήματα ασφαλείας Alarm, κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως CCTV, συστήματα πρόσβασης Access Control, πυρανίχνευση/κατάσβεση. Χαρακτηριστικό μας πλεονέκτημα είναι το ανθρώπινο δυναμικό, προσφέροντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας σε όλους τους τομείς.

 

 

 

01 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ALARM
Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση συναγερμών σε κτίρια, οικίες και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο απαιτείται προστασία. Τοποθετούμε επώνυμα και αξιόπιστα συστήματα με εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό που ακολουθεί αυστηρές διαδικασίες εγκατάστασης. Επιπρόσθετα κατέχουμε την ειδική άδεια εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας που εκδίδεται από την αστυνομία. Η εταιρία μας αναλαμβάνει όλων των τύπων συστήματα και θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή για το χώρο σας για ένα ασφαλές και άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

02 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ-ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ
Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όσον αφορά την εγκατάσταση συστημάτων πυρανίχνευσης. Προμηθευόμαστε υλικά υψηλής ποιότητας, σε συμβατικά ή διευθυνσιοδοτούμενα (addressable) συστήματα πυρασφάλειας. Οι λύσεις μας είναι ολοκληρωμένες και προσαρμοσμένες σε κάθε πελάτη, από τον σχεδιασμό έως την πλήρη λειτουργία. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται και εγκαταστάσεις πυρόσβεσης/κατάκλισης με ειδικά αέρια ή τύπου αεροζόλ, για κτίρια, βιομηχανίες, γραφεία, οικίες κ.λπ

03 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ CCTV
Εγκαθιστούμε όλους τους τύπους σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, όπως IP συστήματα, HD, και αναλογικά. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση από το σχεδιασμό έως την πλήρη λειτουργία του.

04 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ACCESS CONTROL
Η ασφάλεια και η ελεγχόμενη πρόσβαση αποτελεί μείζον ζήτημα αυτή την εποχή. Βασιζόμενοι στην πολύχρονη εμπειρία μας αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση εξελιγμένων συστημάτων συναγερμού και συστημάτων ελέγχου πρόσβασης (access control) για κάθε κτίριο και κάθε χώρο. Παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη λύση που περιλαμβάνει το σχεδιασμό, την εγκατάσταση, και την συντήρηση του συστήματος.

Διογένους 13 , 19 007, Μαραθώνας+30 6984582069 info [@] ems-i.gr

Επικοινωνία

Tηλ: +30 6984582069
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ems Intergrations
Διογένους 13, Μαραθώνας, ΤΚ 19 007

Χάρτης

Ενημερωτικό δελτίο

Επισκέπτες

Σήμερα 27

Εχτές 36

Τρέχουσα εβδομάδα 196

Τρέχον μήνας 525

Μέχρι σήμερα 570871