Υπηρεσίες

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που παρέχει η EMS Integrations

 

DATA CENTERS

 

01 ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ
Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία σημαντικό αριθμό έργων Data Centers στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα. Εγγυόμαστε σε κάθε μας έργο ότι σχεδιάζεται εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις με στόχο την αξιοπιστία, το χαμηλό κόστος και τη χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

02 ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΑ ΔΑΠΕΔΑ
Τα υπερυψωμένα δάπεδα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι σε Data Centers και σύγχρονους χώρους εργασίας ή οπουδήποτε υπάρχουν ανάγκες για την τοποθέτηση μεγάλου όγκου καλωδίωσης και σωληνώσεων. Ο κενός χώρος που προκύπτει ανάμεσα στην πλάκα και το τελικό δάπεδο προσφέρει ευελιξία και εύκολη πρόσβαση στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις. Έτσι επιτυγχάνεται μεγάλη ευελιξία σε περίπτωση επίσκεψης ή νέας διαρρύθμισης του κτιρίου ή κατά την συντήρηση και τον εντοπισμό βλαβών. Ανάλογα με τις προδιαγραφές και απαιτήσεις του έργου εφαρμόζονται διάφοροι τύποι υπερυψωμένων δαπέδων όπως για αυξημένα φορτία, και για ηλεκτρική συμπεριφορά του δαπέδου όσον αφορά την αγωγιμότητα, τη στατική και την αισθητική.

03 ΠΥΡΑΝΤΟΧΟΙ ΧΩΡΟΙ
Κατασκευάζουμε πυράντοχους χώρους σε Data Centers, αρχεία, λεβητοστάσια και άλλες ειδικές κατασκευές εξασφαλίζοντας το ιδανικό αποτέλεσμα για τον πελάτη. Η κατασκευή πυράντοχων χώρων είναι σύστημα με συγκεκριμένους δείκτες/λεπτά πυραντίστασης με κύριες κατηγορίες F60 F90, F120. Η υλοποίηση τους γίνεται με διάφορους τύπους υλικών (π.χ γυψοσανίδα), καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ενός έργου.

04 ΠΥΡΑΝΤΟΧΗ ΠΟΡΤΑ
Η πυράντοχη μεταλλική πόρτα είναι κατασκευασμένη για να αντέξει από 30 έως 120 λεπτά της ώρας, με σκοπό να προστατεύσει το υπόλοιπο κτίριο από τη φλόγα και τον καπνό, εμποδίζοντας παράλληλα την πυρκαγιά να εξαπλωθεί.

05 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ CLOSE CONTROL
Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις ειδικού κλιματισμού όπως κλειστού ελέγχου Close Control. Οι μονάδες αυτές προορίζονται κυρίως για Data Centers καθώς στα Data Centers βασικοί παράγοντες είναι οι ελεγχόμενες και σταθερές συνθήκες καθώς και η αξιοπιστία. Αναλαμβάνουμε τη συνολική μελέτη, την εγκατάσταση και κάθε είδους ηλεκτρομηχανολογικά και ηλεκτρολογικά δίκτυα.

06 ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
Μέρος των κατασκευών μας είναι η μελέτη και η εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων αερισμού - εξαερισμού. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους κατασκευαστές ολοκληρωμένων συστημάτων αερισμού - εξαερισμού. Η εταιρεία διαθέτει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό για να προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες οποιουδήποτε συστήματος αερισμού και εξαερισμού σε κάθε βιομηχανικό και επαγγελματικό χώρο.

Διογένους 13 , 19 007, Μαραθώνας+30 6984582069 info [@] ems-i.gr

Επικοινωνία

Tηλ: +30 6984582069
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ems Intergrations
Διογένους 13, Μαραθώνας, ΤΚ 19 007

Χάρτης

Ενημερωτικό δελτίο

Επισκέπτες

Σήμερα 4

Εχτές 33

Τρέχουσα εβδομάδα 149

Τρέχον μήνας 406

Μέχρι σήμερα 571878