Υπηρεσίες

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που παρέχει η EMS Integrations

 

ΨΥΞΗ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ (ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ)

 

01 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
Η εταιρεία αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού, από τη μελέτη έως την κατασκευή, με την χρήση όλων των τεχνολογιών. Έχοντας κατασκευάσει ένα μεγάλο φάσμα κλιματιστικών εγκαταστάσεων με επιλεγμένους συνεργάτες, μας δίνεται η δυνατότητα να υλοποιήσουμε έργα υψηλών απαιτήσεων.

02 ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν σήμερα την πιο οικονομική λύση για τη θέρμανση, σε σχέση με τα υπόλοιπα συστήματα όπως η καύση πετρελαίου. Η μεγάλη εξοικονόμηση στη θέρμανση με την χρήση αντλίας θερμότητας οφείλεται στον πολύ υψηλό βαθμό απόδοσης τους και στην ελάχιστη συντήρηση. Το σύστημα της αντλίας θερμότητας είναι συμβατό με όλους τους τύπους συστημάτων θέρμανσης (ενδοδαπέδια θέρμανση, fan coils, θερμαντικά σώματα) και παράλληλα παρέχει ζεστό νερό χρήσης για την κάλυψη των αναγκών σε οποιοδήποτε κτίριο. Είναι η μοναδική λύση που καλύπτει ταυτόχρονα τις απαιτήσεις σε θέρμανση το χειμώνα, σε ψύξη το καλοκαίρι και σε ζεστό νερό χειμώνα - καλοκαίρι. Επίσης αποτελεί τεχνολογία αιχμής με σεβασμό στο περιβάλλον.

Διογένους 13 , 19 007, Μαραθώνας+30 6984582069 info [@] ems-i.gr

Επικοινωνία

Tηλ: +30 6984582069
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ems Intergrations
Διογένους 13, Μαραθώνας, ΤΚ 19 007

Χάρτης

Ενημερωτικό δελτίο

Επισκέπτες

Σήμερα 25

Εχτές 36

Τρέχουσα εβδομάδα 194

Τρέχον μήνας 523

Μέχρι σήμερα 570869