Υπηρεσίες

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που παρέχει η EMS Integrations

 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Η εταιρεία αναλαμβάνει έργα υδραυλικών υποδομών σε βιομηχανίες, κτίρια, γραφειακούς χώρους και οικίες. διαθέτοντας πλήρως οργανωμένο συνεργείο εφοδιασμένο με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα νέας τεχνολογίας. Με την πολυετή μας εμπειρία στις υδραυλικές εγκαταστάσεις εκτελούμε με τον καλύτερο τρόπο όλες τις απαιτούμενες εργασίες για να παραλάβετε μια ολοκληρωμένη υδραυλική εγκατάσταση, ικανοποιώντας κάθε λειτουργική αλλά και αισθητική σας απαίτηση.

 

01 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
Στην EMS, με το ειδικευμένο δίκτυο των συνεργατών μας, προσφέρουμε ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις θέρμανσης με θερμαντικά σώματα καλοριφέρ. Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν τη μελέτη και την προμήθεια όλου του απαιτούμενου εξοπλισμού προκειμένου ο πελάτης μας να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη και οικονομική λύση. Στη συνέχεια αναλαμβάνουμε και την συντήρηση για την μακροχρόνια και σωστή λειτουργία της.

02 ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Μέσω των συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης εξασφαλίζεται σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και ομοιόμορφη κατανομή της θέρμανσης. Πιο συγκεκριμένα, η ενδοδαπέδια θέρμανση λειτουργεί με θερμό νερό χαμηλής θερμοκρασίας και εφαρμόζεται για θέρμανση κατοικιών και σύγχρονων κτιρίων. Τα πλεονεκτήματα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ειδικά για χώρους υψηλών απαιτήσεων, την κάνουν να ξεχωρίζει και να κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.

03 ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΜΕ ΝΕΡΟ
Ένας ακόμη τομέας στον οποίο δραστηριοποιούμαστε είναι η μελέτη και η εγκατάσταση δικτύων πυρόσβεσης με νερό. Η εμπειρία μας και η συνεργασία με ειδικευμένα συνεργεία σε αντίστοιχα έργα μας δίνει το προβάδισμα για υψηλό επίπεδο κατασκευών σε ανταγωνιστικό κόστος. Επιπρόσθετα κατασκευάζουμε ειδικά δίκτυα κατάσβεσης με αέρια όπως το FM 200 και το Inergen. Για τις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε όλη την απαραίτητη γκάμα σε εργαλεία και όργανα μέτρησης.

Αισχύλου 1 , 151 27 Μελίσσια+30 210 6096903-5+30 210 6096906info [@] ems-i.gr

Επικοινωνία

Tηλ: +30 210 6096903-5
Φαξ: +30 210 6096906
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ems Intergrations
Αισχύλου 1, 151 27 Μελλίσια

Χάρτης

Ενημερωτικό δελτίο

Επισκέπτες

Σήμερα 27

Εχτές 96

Τρέχουσα εβδομάδα 278

Τρέχον μήνας 1868

Μέχρι σήμερα 543205