Υπηρεσίες

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που παρέχει η EMS Integrations

 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ

01 ΜΟΝΩΣΕΙΣ
Αναλαμβάνουμε θερμομονώσεις, υγρομονώσεις, ηχομονώσεις και κάθε άλλη εργασία μόνωσης με σύγχρονες τεχνικές και ταχύτατη και οικονομική κατασκευή για χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

02 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Τα κουφώματα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες απώλειας ενέργειας σε ένα κτίριο. Τα ενεργειακά κουφώματα σε συνδυασμό με τζάμι ενεργειακής απόδοσης προσφέρουν υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση. Τα κουφώματα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε οι θερμομονωτικές ιδιότητές τους να συμβάλλουν στην αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας και να μειώνουν το κόστος λειτουργίας θέρμανσης και ψύξης, επιτυγχάνοντας τις μέγιστες τιμές στην εξοικονόμηση ενέργειας.

03 ΜΕΛΕΤΗ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ LED
Η τεχνική των LED εξελίσσεται αλματωδώς χάρη στην επαναστατική εέελιξη στην τεχνολογία του κτιριακού φωτισμού. Η τεχνολογία LED διακρίνεται για την υψηλή ενεργειακή απόδοση, παρέχοντας υψηλή ποιότητα και φωτεινότητα, μειώνοντας ταυτόχρονα το ενεργειακό κόστος. Επιπλέον τα κυκλώματα με φωτισμό LED έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής, εξαλείφοντας την ανάγκη για συντήρηση. Τα LED μπορούν να παρέχουν ομοιόμορφο φωτισμό, καλύπτοντας επαρκώς όλες τις απαιτήσεις τόσο του γενικού όσο και του τοπικού φωτισμού.

Διογένους 13 , 19 007, Μαραθώνας+30 6984582069 info [@] ems-i.gr

Επικοινωνία

Tηλ: +30 6984582069
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ems Intergrations
Διογένους 13, Μαραθώνας, ΤΚ 19 007

Χάρτης

Ενημερωτικό δελτίο

Επισκέπτες

Σήμερα 25

Εχτές 36

Τρέχουσα εβδομάδα 194

Τρέχον μήνας 523

Μέχρι σήμερα 570869