Υπηρεσίες

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που παρέχει η EMS Integrations

 

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ

Μέσα από την πολύχρονη πορεία της, η EMS Integrations έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών, προσφέροντάς τους την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε προϊόντα και υπηρεσίες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Συνεργαζόμαστε με μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία και έμπειρους διακοσμητές προτείνοντας στους πελάτες μας έξυπνες και ποιοτικές λύσεις, τόσο για την κατασκευή όσο και για την ολική ανακαίνιση ενός κτιρίου ή κατοικίας

01 ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο των ανακαινίσεων και των ενεργειακών αναβαθμίσεων σε βιομηχανικούς-επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες. Αναλαμβάνοντας έργα τόσο μικρής κλίμακας όσο και μεγάλες ανακατασκευές, καλύπτουμε όλο το φάσμα των εργασιών. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, καθώς η χρήση υλικών άριστης ποιότητας σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό και τη σωστή διαχείριση τεχνικών έργων εγγυώνται έργα "με το κλειδί στο χέρι".

02 ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ
Η εταιρεία έχει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την υλοποίηση όλων των κατασκευών με υλικά ξηράς δόμησης. Αναλαμβάνουμε και κατασκευάζουμε υπεύθυνα οποιαδήποτε εργασία σε βιομηχανικούς και κτιριακούς χώρους καθώς και σε κατοικίες.

03 ΧΤΙΣΙΜΑΤΑ-ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ
Ολοκληρώνουμε οικοδομικές εργασίες όλων των τύπων όπως χτισίματα, σοβατίσματα, ελαιοχρωματισμούς και μερεμέτια παντός είδους. Τα συνεργεία μας είναι πλήρως εφοδιασμένα με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό όπως σκαλωσιές, ανυψωτικά μηχανήματα κ.λπ.

04 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ
Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις πλακιδίων όλων των τύπων σε βιομηχανικούς χώρους, κτίρια, οικίες σε νέες κατασκευές καθώς και σε χώρους ανακαινίσεων

05 ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ 
Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για όλους τους τύπους ξυλουργικών κατασκευών, υπεύθυνα και γρήγορα.

 

06 ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 
Πραγματοποιούμε σιδηρουργικές εργασίες και μεταλλικές κατασκευές με κοιλοδοκούς, στραντζαριστά ή ειδικές κατασκευές

 

07 ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Στον τομέα των χρωματισμών προσφέρουμε μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων από τους καλύτερους οίκους. Διαθέτουμε έμπειρο και συνεργάσιμο ανθρώπινο δυναμικό το οποίο διαθέτει την εμπειρία να προτείνει την επιλογή του χρώματος βαφής που ταιριάζει σε κάθε χώρο, αν το επιθυμεί ο πελάτης. Συνεργαζόμαστε με μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία προσφέροντας στους πελάτες μας έξυπνες και ποιοτικές λύσεις. Μέσα από την πολύχρονη πορεία και τη συνέπειά της η εταιρεία μας έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών, προσφέροντας τους την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε υπηρεσίες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

08 ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ-ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ
Διαθέτουμε ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλους τους τομείς της εσωτερικής δόμησης. Τα συστήματα που προτείνουμε διακρίνονται για την αξιοπιστία, την ευελιξία και την ιδιαίτερη αισθητική τους και είναι όλα πιστοποιημένα, ενώ παράλληλα αναζητούμε συνεχώς νέα προϊόντα με υψηλή αισθητική αξία και διαχρονικότητα.

09 ΠΥΡΑΝΤΟΧΟΙ ΧΩΡΟΙ
Κατασκευάζουμε πυράντοχους χώρους σε Data Centers, αρχεία, λεβητοστάσια και άλλες ειδικές κατασκευές εξασφαλίζοντας το ιδανικό αποτέλεσμα για τον πελάτη. Η κατασκευή πυράντοχων χώρων είναι σύστημα με συγκεκριμένους δείκτες/λεπτά πυραντίστασης με κύριες κατηγορίες F60 F90, F120. Η υλοποίηση τους γίνεται με διάφορους τύπους υλικών (π.χ γυψοσανίδα), καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ενός έργου.

Αισχύλου 1 , 151 27 Μελίσσια+30 210 6096903-5+30 210 6096906info [@] ems-i.gr

Επικοινωνία

Tηλ: +30 210 6096903-5
Φαξ: +30 210 6096906
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ems Intergrations
Αισχύλου 1, 151 27 Μελλίσια

Χάρτης

Ενημερωτικό δελτίο

Επισκέπτες

Σήμερα 28

Εχτές 96

Τρέχουσα εβδομάδα 279

Τρέχον μήνας 1869

Μέχρι σήμερα 543206