Υπηρεσίες

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που παρέχει η EMS Integrations

 

ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η εταιρεία αναλαμβάνει την κατασκευή βιομηχανικών και κτιριακών ηλεκτρομηχανολογικών έργων πάσης φύσεως, παρέχοντας στους πελάτες ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνουν τη μελέτη και την πλήρη κατασκευή «με το κλειδί στο χέρι». Με το έμπειρο προσωπικό μας και διαθέτοντας όλη την γκάμα των εργαλείων, μηχανημάτων και οργάνων μέτρησης τελευταίας τεχνολογίας, τα έργα μας διακρίνονται για την αξιόπιστη κατασκευαστική τους, την αρτιότητα και την απροβλημάτιστη λειτουργία τους.

 

01 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Οι βιομηχανικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, αποτελούν σημαντικό τομέα της εταιρείας. Η πολυετής εμπειρία μας καθιστά ικανούς να ανταποκρινόμαστε ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Ο σχεδιασμός, και η υλοποίηση των έργων γίνεται πάντα τηρώντας όλους τους κανονισμούς ασφαλείας όσον αφορά την προστασία των ατόμων και του εξοπλισμού.

02 ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Όπως και στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις, έτσι και στις κτιριακές θέτουμε ως προτεραιότητα την εξασφάλιση κάθε απαίτησης του πελάτη, προτείνοντας οικονομικές και ποιοτικές λύσεις σύμφωνα με τους κανονισμούς και τα διεθνή πρότυπα.

03 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
Η EMS Integrations καλύπτει όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε οικίες. Αναλαμβάνουμε τη συνολική μελέτη και εγκατάσταση του έργου μέχρι και το στάδιο ηλεκτροδότησης. Επιπλέον, γνωρίζοντας τα νέα δεδομένα της αγοράς και κατέχοντας ένα σημαντικό μερίδιο αυτής, εισάγουμε τεχνολογίες του «έξυπνου σπιτιού» που παρέχουν τη δυνατότητα στον πελάτη να ελέγχει, επιτηρεί και προγραμματίζει, επιτυγχάνοντας τη βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

04 ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ ΚΑΛΩΔΙΩΣΕΙΣ-ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ
Έχοντας στο ενεργητικό της μεγάλο αριθμό υλοποιημένων έργων σε μεγάλους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις, παρέχει υψηλή ποιότητα σε συστήματα δομημένης καλωδίωσης. Διαθέτουμε μεγάλο εύρος τεχνολογικού εξοπλισμού για τη διασφάλιση υψηλών αποδόσεων, βάσει των διεθνών πρότυπων που αφορούν λύσεις χαλκού και οπτικών ινών

05 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ UPS
Η αξιοπιστία και σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων στα πληροφοριακά συστήματα ή σε άλλες εφαρμογές βασίζεται πλέον στην αδιάλειπτη λειτουργία ηλεκτρικής ενέργειας. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους οίκους εξοπλισμού με σκοπό την αξιοπιστία και κυρίως την μετέπειπτα τεχνική υποστήριξη.
Η εταιρεία ειδικεύεται στην προμήθεια και εγκατάσταση των μονάδων αδιάλειπτης λειτουργίας UPS και οι εγκαταστάσεις μας αφορούν κάθε τύπο και μέγεθος έργου.

06 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΖΕΥΓΩΝ
Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, προμήθεια και τοποθέτηση συστημάτων ηλεκτροπαραγωγών ζευγών. Έχοντας στο ενεργητικό μας πλήθος από εγκαταστάσεις σε κτίρια και βιομηχανίες μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για εγκαταστάσεις συστημάτων εφεδρικής ενέργειας όλων των επώνυμων οίκων.

Διογένους 13 , 19 007, Μαραθώνας+30 6984582069 info [@] ems-i.gr

Επικοινωνία

Tηλ: +30 6984582069
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ems Intergrations
Διογένους 13, Μαραθώνας, ΤΚ 19 007

Χάρτης

Ενημερωτικό δελτίο

Επισκέπτες

Σήμερα 25

Εχτές 36

Τρέχουσα εβδομάδα 194

Τρέχον μήνας 523

Μέχρι σήμερα 570869